lichaamsscan

Levende wezens zijn opgebouwd uit cellen, cellen uit moleculen, moleculen uit atomen en atomen uit geladen of neutrale deeltjes. Draaiende elektronen rond de kern van het atoom wekken een magnetisch veld op.

Elektromagnetisme vormt, naast het zenuwstelsel en het humorale systeem, binnen het lichaam een fysiologisch regulatiesysteem. Het gaat om signalen die fysiologische processen reguleren en een communicatiesysteem binnen het organisme vormen.

Ieder levend wezen zend een karakteristieke reeks frequenties (golflengten) uit. Hoe primitiever het organisme, hoe lager de bijbehorende golflengte. Het menselijke bereik gaat van 1520 KHz tot 9460 KHz. Ziekteverwekkers zoals schimmels, virussen, bacteriƫn, wormen en mijten hebben een bereik van 77 KHz tot 900 KHz.

Gezonde weefsels en organen hebben een specifiek magnetisch of energetisch veld. Een afwijking in het magnetische veld is een indicatie voor een verminderd functioneren of ziekte.

Een NLS-systeem maakt een energetische lichaamsscan door het meten van magnetische velden met behulp van sensoren. Deze sensoren zijn verwerkt in een koptelefoon. Met behulp van spectraal analyse wordt een vergelijking gemaakt tussen de gemeten veldsterkten en de database van de verschillende celtypen.

De gemeten punten worden in een grafisch beeldscherm geplaatst en voorzien van een puntenscore van 1 tot en met 6. In de testuitslag wordt een waarschijnlijkheidstabel toegevoegd met de meest waarschijnlijke oorzaak.

Door de juiste frequentiepatronen toe te voegen kan het magnetische veld bijgestuurd worden. Ook kunnen frequenties toegevoegd worden om organen of systemen van het lichaam te versterken of te ondersteunen.