downloads

Periodiek vasten leidt tot de vernietiging van beschadigde cellen en cel onderdelen maar het activeert ook de stamcellen. De stamcellen zetten de regeneratie van organen en systemen in gang.
Verkorte handleiding fasting-mimicking diet van Valter Longo.

De Flexibiliteits Index Test brengt in kaart hoe flexibel jij in het leven staat. Hoe flexibeler je bent hoe gemakkelijker je om kunt gaan met de vervelende ervaringen die je op je levenspad tegenkomt.
Flexibiliteits Index Test

Een slechte hechting tussen moeder en kind ontstaat vaak door traumatische gebeurtenissen tijdens de zwangerschap, de geboorte of kort daarna. De behandeling is gericht op de moeder en bestaat uit drie fasen: Spoor het trauma op, ruim deze gebeurtenis en bijbehorende gevoelens op en installeer een nieuwe ‘ideale’ zwangerschap en geboorte.
de moeder-kind hechting vragenlijst

Een goede nachtrust bevordert welzijn en vitaliteit.
twaalf tips om gezond te slapen

Een uitleg over wat stress doet met je lichaam van celbioloog Bruce Lipton.
fysiologische reactie bij stress

Deze visualisatie in zes stappen is een hulpmiddel voor het bereiken van jouw doelen.
visualisatiemethode van Gawain

Waterkefir is een gefermenteerde drank en ontstaat door het toevoegen van kefirkorrels aan water met suiker en gedroogd fruit. De probiotische kracht van kefir kan werken tegen spijsverteringsklachten waaronder het prikkelbare darm syndroom.
handleiding waterkefir

Zelfhypnose is bruikbaar om je zelfvertrouwen te vergroten, jezelf aan te moedigen, over te gaan op een gezondere manier van leven of om je prestaties te verbeteren.
handleiding zelfhypnose