referenties

Rita: Celesta heb ik leren kennen als een empathische therapeut die voor haar cliënt een veilige en liefdevolle therapeutische setting creëert. Door haar geduld en rust bereikt de cliënt snel resultaat.

Marco: Dank voor je hulp! Ik vind je een prettig en kundig persoon. Als ik in de toekomst ondersteuning wens, weet ik je te vinden.

Janette: De sessies met jou hebben me heel veel gebracht. Ik onderken nu de boodschappen van mijn ziel. Die op te volgen, hoe gewaagd ik ze ook vond, heeft me veel geluk gebracht.

Barbera: Celesta ervaar ik als een betrokken, fijne en zeer kundige therapeut. Zij luistert met volle, oprechte aandacht en zonder oordeel naar jou en naar je verhaal. Ik heb mij daardoor altijd  gezien en gehoord gevoeld. Door haar kalme uitstraling is zij in staat je elke keer weer op je gemak te stellen. Daardoor voelde ik mij veilig genoeg om steeds opnieuw contact te maken met mijn eigen zijn en de patronen die mij blokkeerden. Dit geeft mij vertrouwen en kracht. Door haar professionele houding, haar vertrouwen en haar kalmte ervaar je de sessies als zeer waardevol.

Anne: Ik ben heel blij dat je mijn partner geholpen hebt. Hij is echt anders geworden. Veel meer begrip en rust, bij alles wat hij doet. 

Jacqueline: Na 3 jaar ellende, psycho’s, psychies, kan ik maar 1 ding zeggen: Jij bent de beste! By far!!! Met kop en schouders!!

Els: Ik heb twee EMDR sessies bij Celesta gedaan. Er viel een last van mijn schouders. Ik was daarna relaxt en had geen steen meer op mijn maag. De luister bandjes helpen mij om de dingen beter te begrijpen die er zijn gebeurd. Ik voel me ook sterker.

Marco: Celesta, kenmerkt zich door gedegen kennis en de modernste technieken en relevante informatie. Daarnaast is zij zeer betrokken en fijn om mee te “werken”. Ze onderscheidt zich van anderen door haar (zeer) betrokken houding. In haar therapiekamer kom je gelijk tot rust. Ik kan het eenieder aanraden.

Aukje: Celesta heeft ons met een reading heel bijzonder geholpen om verwachtingen bij te stellen ten opzichte van dierbaren. We kregen daarbij ook adviezen hoe we ons het beste konden opstellen. Het heeft ons heel veel inzicht gegeven, met name wat betreft onze opstelling daarin.

Yvonne: Celesta is een heel betrokken hypnotherapeut, die elke sessie goed voorbereid is en precies lijkt te weten wat je nodig hebt. Hypnotherapie bij Celesta heeft mij bijzonder veel rust opgeleverd. Ik weet nu waar het een en ander aan steeds terugkerende problemen vandaan komt en heb ook het gevoel dit voorgoed opgeruimd te hebben. Het was heel bijzonder.

Carmen: Ik heb de sessies met Celesta als zeer helend ervaren. Door de geleide meditaties kreeg ik inzicht in oude stukken pijn en hoe die mijn energiedoorstroming blokkeren. Celesta heeft me met veel rust, geduld en zachtheid begeleid om de blokkades te helen. Ik voelde me daarna lange tijd als herboren, los van oude patronen, het voelde zoals het leven bedoeld is te zijn, gemakkelijk en zeer aangenaam.

Ruud: ……dankjewel voor je begrip…..sessies….je bent een kanjer van een therapeut……een mooi mens….gewoon door te zijn….wie je bent…..liefdevolle groet.

Ozgul: Mijn eetstoornis was mijn boei. Dat was mijn houvast in mijn leven. Jaren en jaren heb ik therapie na therapie gehad, ik ben bij de meest uiteenlopende hulpverleners geweest. En niemand heeft kunnen tippen aan wat jij me in het afgelopen jaar hebt meegegeven!