voorouderregressie

Er bestaat een energetische lijn tussen jou en je voorouders tot zeven generaties terug. Langs deze lijn kun jij in het hier en nu geheeld worden.

Gedrag wordt van generatie op generatie doorgegeven. Er kan sprake zijn van gekopieerd gedrag maar ook van geheugen dat door ons lichaam of ziel wordt gedragen. Het energetische geheugen dat van overgrootouder op grootouder op ouder op kind op kleinkind en op achterkleinkind wordt overgedragen. Dit betekent dat een trauma van een overgrootouder met alle daarbij horende belemmerende overtuigingen aan het nageslacht wordt meegegeven. Voorouders hebben dus invloed op onze emoties, karakter, gedrag en overlevingsmechanismen.

Met behulp van regressietechnieken kun je via de voorouderlijke lijn terug gaan in de tijd. Op die manier is het mogelijk om terecht te komen bij de eerste voorouder die met het familiepatroon begonnen is. De voorouder neemt zijn energie terug uit de voorouderlijke lijn tot voorbij de allerlaatste nazaat. Dit brengt heling voor jezelf maar ook voor jouw (toekomstige) kinderen en kleinkinderen.