workshop Egbert Pladdet

De workshop van Egbert Pladdet in Wageningen op zaterdag 24 september 2022 wordt doorgeschoven naar een andere datum.

Na het volgen van deze praktische workshop ben je in staat om zelf een energetische afstandsbehandeling te geven.

Stap 1 is het zuiveren van je eigen energie. Stap 2 is het contact leggen met je hoger zelf. Vanuit het contact met je hoger zelf kun je reizen naar het hoger zelf van de persoon die de behandeling zal ontvangen (stap 3). Dan ga je energie sturen (stap 4). Je krijgt uitleg over hoe je na de behandeling de energie kunt stoppen. Het contact te verbreken en in je eigen energie verder te gaan met je dag. Dit is stap 5. Alle te nemen stappen krijg je op papier mee naar huis.

De inloop is vanaf 9:30 uur. We starten om 10:00 uur. De dag duurt tot 16:00 uur. Het workshop bedrag van 111 euro 11 is inclusief lunch. Met eventuele dieetwensen kunnen we rekening houden. Er is ruimte voor 14 deelnemers.

Locatie: Yogacentrum Suniya, Haagsteeg 4, 6708 PM Wageningen.

Inschrijven voor de workshop kan met het aanmeldformulier. Eventuele vragen kun je stellen via info@trance2.nl